Studentet.info
  
Albumet me: A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / 0-9
Emri i këngës Publikuar Dëgjuar Shkarkuar mb min kbps
Të kam shpirt 31-01-2013 187 herë 98 herë 4.07 MB 02:58 192 kbps
Pasunia 30-01-2013 146 herë 64 herë 6.50 MB 04:44 192 kbps
Këngë për nënat shqiptare 30-01-2013 97 herë 46 herë 4.74 MB 03:27 192 kbps
Valon Berisha - Potpuri 30-01-2013 68 herë 31 herë 10.53 MB 07:40 192 kbps
Eja eja ti 30-01-2013 99 herë 35 herë 3.48 MB 03:48 128 kbps
Lotin ma ke ndal 30-01-2013 87 herë 36 herë 3.02 MB 04:17 99 kbps
Lotin ma ke ndal 19-10-2012 202 herë 114 herë 5.85 MB 04:16 192 kbps
Valoni - E kam burrin n`Gjermani 09-10-2012 249 herë 167 herë 9.26 MB 06:44 192 kbps
Fadil Llugaxhiu - Kënga e Naim Berishës 09-10-2012 115 herë 61 herë 6.60 MB 04:48 192 kbps
Ma i miri ishe ti 09-10-2012 198 herë 99 herë 5.30 MB 03:52 192 kbps
Tan ditën në telefon 09-10-2012 178 herë 86 herë 5.27 MB 03:50 192 kbps
Rrugës isha tuj kalu 09-10-2012 265 herë 135 herë 5.19 MB 03:47 192 kbps
Ose mu ose bjondinën 09-10-2012 189 herë 92 herë 5.06 MB 03:41 192 kbps
Lavdi qoft moj Perëndia 09-10-2012 124 herë 42 herë 9.23 MB 06:43 192 kbps
Nëse vdes 09-10-2012 131 herë 55 herë 5.12 MB 03:44 192 kbps
Bekim Kastrati - Moj e mira 02-10-2012 147 herë 67 herë 4.69 MB 03:25 192 kbps
Kqyrni nusen edhe dhandrin 31-07-2012 197 herë 91 herë 3.24 MB 03:32 128 kbps
Të dua moj zemër 31-07-2012 189 herë 81 herë 3.27 MB 03:34 128 kbps
Sa shum të kam dasht 31-07-2012 225 herë 52 herë 3.67 MB 04:00 128 kbps
Fatin tim vet e ke lyp 31-07-2012 192 herë 52 herë 3.43 MB 03:45 128 kbps
Zemër i ke ba do vjet 31-07-2012 168 herë 38 herë 2.84 MB 03:06 128 kbps
Pasunia shkon e vjen 31-07-2012 170 herë 63 herë 4.39 MB 04:48 128 kbps
Sa të kam për zemër 31-07-2012 140 herë 43 herë 2.62 MB 02:52 128 kbps
Sy jeshili 31-07-2012 278 herë 179 herë 3.27 MB 03:34 128 kbps
Eja, eja ti 31-07-2012 155 herë 47 herë 3.58 MB 03:55 128 kbps
Të kam shpirt të kam xhan 31-07-2012 131 herë 59 herë 3.07 MB 03:21 128 kbps
Sa e ëmbël dashuria 02-08-2011 767 herë 344 herë 3.56 MB 03:53 128 kbps
Para meje del me tjetër 02-08-2011 558 herë 244 herë 3.70 MB 04:03 128 kbps
Luj nuse 02-08-2011 491 herë 214 herë 3.37 MB 03:41 128 kbps
Aman dashni 02-08-2011 416 herë 175 herë 3.19 MB 03:29 128 kbps
Hajde, hajde 02-08-2011 471 herë 157 herë 3.24 MB 03:32 128 kbps
Ah zemër, zemër 02-08-2011 536 herë 187 herë 2.98 MB 03:15 128 kbps
Sille, sille 02-08-2011 535 herë 162 herë 3.09 MB 03:23 128 kbps
A të kujtohem dashuri 02-08-2011 429 herë 181 herë 3.77 MB 04:07 128 kbps
Bekim Kastrati - Moj e mira 06-03-2011 814 herë 404 herë 3.18 MB panjohur panjohur
Ah tradhëti 21-07-2010 1134 herë 422 herë 3.33 MB 03:38 128 kbps
Pa ty 21-07-2010 823 herë 296 herë 2.76 MB 03:01 128 kbps
A m`ke dasht 21-07-2010 794 herë 327 herë 3.36 MB 03:40 128 kbps
Malli gurbetit 21-07-2010 776 herë 386 herë 3.03 MB 03:18 128 kbps
Eja këtu 21-07-2010 552 herë 189 herë 3.36 MB 03:40 128 kbps
Sonte 21-07-2010 594 herë 208 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Me fat o vëlla 21-07-2010 620 herë 294 herë 3.40 MB 03:43 128 kbps
Unë xheloze,ti tradhëtar 21-07-2010 699 herë 321 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Me fat kjo martesë 20-06-2010 935 herë 434 herë 3.72 MB panjohur panjohur
Sheik 17-04-2010 931 herë 553 herë 3.59 MB 03:55 128 kbps
Dashuri në të zezë 17-04-2010 894 herë 427 herë 3.01 MB 03:17 128 kbps
Te Uroj 17-08-2008 846 herë 5649 herë 3.62 MB 03:57 128 kbps
S`mundem me t`pa 17-08-2008 677 herë 3858 herë 3.14 MB 03:26 128 kbps
Nuk te besoj 17-08-2008 601 herë 2246 herë 3.05 MB 03:20 128 kbps
Njemij here 17-08-2008 678 herë 2551 herë 3.02 MB 03:18 128 kbps
Nese Vdes 17-08-2008 685 herë 3328 herë 3.29 MB 03:36 128 kbps
Nata e fundit 17-08-2008 622 herë 2351 herë 3.14 MB 03:25 128 kbps
Mos u bo xheloz 17-08-2008 685 herë 2060 herë 3.14 MB 03:26 128 kbps
Lavdi Qofte 17-08-2008 523 herë 1348 herë 6.13 MB 06:42 128 kbps
Pavaresin kur ta festojm 08-07-2008 566 herë 2663 herë 1.69 MB 03:42 64 kbps
Une nKosov e ti ne gurbet 2007 21-07-2007 702 herë 7745 herë 3.26 MB panjohur panjohur
Une dhe ti 2007 21-07-2007 601 herë 4535 herë 3.34 MB panjohur panjohur
U nis dasma 2007 21-07-2007 684 herë 4664 herë 3.40 MB panjohur panjohur
U mashtrova 2007 21-07-2007 657 herë 5733 herë 3.75 MB panjohur panjohur
Ose mu ose bjondina 2007 21-07-2007 724 herë 6367 herë 3.30 MB panjohur panjohur
Mashalla, mashalla 2007 21-07-2007 664 herë 2449 herë 3.16 MB panjohur panjohur
Lotet e mi 2007 21-07-2007 709 herë 4015 herë 3.29 MB panjohur panjohur
Koft perhajr 2007 21-07-2007 607 herë 2465 herë 3.41 MB panjohur panjohur
Oj Anita 25-03-2007 775 herë 9720 herë 4.56 MB 04:59 128 kbps
Kenge Dasmash 20-01-2007 932 herë 5013 herë 3.84 MB 04:12 128 kbps
Dashuria e Gabuar 20-01-2007 728 herë 4521 herë 3.28 MB 03:35 128 kbps
Heret del me mua 20-01-2007 632 herë 2491 herë 4.19 MB 04:35 128 kbps
E dua me don 20-01-2007 662 herë 2774 herë 4.06 MB 04:26 128 kbps
Ti ke mbetur ai i vjetri 20-01-2007 602 herë 2856 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Rruju Djalo 20-01-2007 570 herë 2554 herë 3.23 MB 03:32 128 kbps
Pse ta fala 20-01-2007 827 herë 6129 herë 3.66 MB panjohur 128 kbps
Ma i miri ishe ti 20-01-2007 683 herë 3428 herë 3.69 MB 04:02 128 kbps
Fol me mu 20-01-2007 721 herë 2522 herë 3.61 MB 03:57 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Oj qerpik 22-12-2006 546 herë 2256 herë 4.55 MB 04:58 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Flutoro moj Dallendyshe 22-12-2006 569 herë 4031 herë 3.17 MB 03:28 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Rrethem Rreth 22-12-2006 527 herë 1807 herë 3.49 MB 03:49 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Ta helmova Zemren 22-12-2006 517 herë 1642 herë 2.90 MB 03:10 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Te molla 22-12-2006 517 herë 1491 herë 4.38 MB 04:47 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Po vjen nusja Mashalla 22-12-2006 586 herë 2231 herë 5.06 MB 05:31 128 kbps
Adnan, Lori dhe Ymeri - Aman Aman 22-12-2006 543 herë 3168 herë 5.49 MB 05:59 128 kbps
Luje dorën 21-12-2006 571 herë 2190 herë 3.45 MB 03:46 128 kbps
Dj Caja - Luje doren - Remix 21-12-2006 537 herë 885 herë 3.32 MB 03:38 128 kbps
Vetëm më shikon 26-07-2006 584 herë 2642 herë 3.96 MB 04:20 128 kbps
Djalë si ti s`dua të takojë 26-07-2006 660 herë 8610 herë 3.03 MB 03:19 128 kbps
Të dua 26-07-2006 616 herë 3024 herë 3.41 MB 03:44 128 kbps
Për ty nuk jam gjallë 26-07-2006 655 herë 3506 herë 3.27 MB 03:34 128 kbps
Nuk më meritove 26-07-2006 757 herë 3139 herë 2.85 MB 03:07 128 kbps
Merre zemrën time 26-07-2006 714 herë 4507 herë 2.78 MB 03:02 128 kbps
Mos harro 26-07-2006 686 herë 3723 herë 4.23 MB 04:37 128 kbps
Mos mendo me mu me lujt 26-07-2006 817 herë 4048 herë 2.98 MB 03:15 128 kbps
Gënjeshtari 26-07-2006 674 herë 4107 herë 3.37 MB 03:41 128 kbps

Ndodhitë e fundit

Na ndiqni në Twitter
Na ndiqni në Facebook
Verzioni për Mobil
© 2004-2014 Studentet.info™ | Kopjimi është i lejuar nëse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio